Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Κατέβασμα του openSUSE 11.3

Για να κατεβάσετε το openSUSE 11.3 θα μπείτε στην ιστοσελίδα http://software.opensuse.org/113/en μέσω του Firefox ή είτε μέσω του Explorer και θα σας εμφανιστεί το παρακάτω  παράθυρο
(Εικόνα 1).
   Εικόνα 1

Στην εικόνα 1 θα επιλέξετε κάποια από της  πέντε επιλογές ανάλογα με την επιθυμίας σας. Εμείς για παράδειγμα θα επιλέξουμε την πρώτη επιλογή που λέει  4,7GB DVD. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί το παράθυρο της εικόνας 2.

Εικόνα 2
Αφού εμφανιστεί το παράθυρο της εικόνας 2 θα επιλέξουμε ανάλογα με την επιθυμία μας δύο επιλογές σχετικά με το Download Method το οποίο είναι για να επιλέξουμε τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να το κατεβάσουμε και το Type of Computer στο οποίο διαλέγουμε ανάλογα με τον υπολογιστή που έχουμε, δηλαδή εαν είναι στα 32 ή στα 64 bit και μετά θα πατήσουμε το Download DVD. Παρακάτω δείτε το παράδειγμα μας.

Εικόνα 3
Εμείς για παράδειγμα επιλέξαμε στην πρώτη επιλογή Download Method το BitTorrent όπου είναι η εφαρμογή ή το πρόγραμμα όπως σας βολεύει για να το κατεβάσετε. Μετά στην δεύτερη επιλογή Type of Computer επιλέξαμε το 64Βit PC γιατί ο υπολογιστής μας είναι στα 64 bit. Τώρα αφού έχουμε κάνει της επιλογές μας πατάμε το Download DVD το οποίο θα μας εμφανίσει το παράθυρο της εικόνας 4.
Εικόνα 4
Αφού μας εμφανίσει το παράθυρο της εικόνας 4 θα επιλέξουμε Αποθήκευση αρχείου και το ΟΚ. Εμείς το αποθηκεύσαμε στα έγγραφα μου στις λήψεις. Στη συνέχεια πάμε και ανοίγουμε το αρχείο που κατεβάσαμε με το όνομα openSUSE-11.3-DVD-x86_64.iso.torrent ή με οποιοδήποτε όνομα που το αποθηκεύσαμε και τρέχουμε το πρόγραμμα μTorrent όπου είναι το πρόγραμμα για να κατεβάσουμε το αρχείο μας openSUSE-11.3-DVD-x86_64.iso.torrent στην περίπτωση μας. Επιπλέον εαν δεν έχετε το πρόγραμμα μTorrent μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την ιστοσελίδα www.utorrent.com/downloads.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου