Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

CorfuSUSE (Configuration)

Εδώ θα δείτε για την δουλειά μας πάνω στην καρτέλα Configuration για την δημιουργία της Κερκυραικής Διανομής μας CorfuSUSE. Συνεχίζουμε λοιπόν με την επόμενη καρτέλα Configuration όπου παρακάτω θα δείτε της εξής υποκατηγορίες της: General, Personalize, StartUp, Server, Desktop, Appliance και Scripts σχετικά με αυτή την καρτέλα, με τις οποίες δουλέψαμε όλα τα μέλοι της ομάδας.

General
Η Eleni Xal από Κέρκυρα ρύθμισε την υποκατηγορία General των Default locale, Default time zone, Network, Firewall και Users and groups όπως ακριβώς βλέπετε στην παρακάτω εικόνα CorfuSUSE 1.

            Εικόνα CorfuSUSE 1

Personalize
Η Eleni Xal και η Δήμητρα από Κέρκυρα έφτιαξαν τα Appliance logo και Appliance background όπου είναι το preview της διανομής μας CorfuSUSEόπως βλέπετε παρακάτω στην εικόνα 2.

           Εικόνα CorfuSUSE 2

StartUp 
Η Eleni Xal από Κέρκυρα ρύθμισε την υποκατηγορία StartUp των Default runlevel και End user license agreement (EULA), όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα 3. Στο End user license agreement (EULA) το μέλος Eleni Xal δεν θεώρησε απαραίτητο να βάλει κάποιους κανόνες για να δίνετε κάποια άδεια χρήσης του γιατί είναι ένα εντελώς δωρεάν λειτουργικό σύστημα όπως και το openSUSE στο οποίο φυσικά η "διανομή" μας CorfuSUSE είναι βασισμένη σε αυτό το λειτουργικό.
            Εικόνα CorfuSUSE 3

Server
Database configuration
Η Δήμητρα από Κέρκυρα δημιούργησε την βάση δεδομένων την οποία επεξεργάστηκε η Eleni_Xal αλλά για κάποιους τυπικούς λόγους δεν θα μπει τελικά στην διανομή...

Desktop
Η Eleni Xal από Κέρκυρα ρύθμισε την υποκατηγορία Desktop των Automatic desktop user log in και Autostart desktop programs. Στο Autostart desktop programs το μέλος Eleni Xal δεν βρήκε κάποιο λόγο όπου έπρεπε να μπουν κάποια προγράμματα τα οποία να εμφανίζονται αυτόματα στην επιφάνεια εργασίας, θεώρησε πιο σωστό να βάζει ο κάθε χρήστης ότι προγράμματα θέλει στην επιφάνεια εργασίας του.
 
           Εικόνα CorfuSUSE 5

Appliance
Η Eleni Xal από Κέρκυρα ρύθμισε την υποκατηγορία Appliance των Disk and memory, Logical Volume Manager και Additional options, όπως ακριβώς βλέπετε στην παρακάτω εικόνα 6.

            Εικόνα CorfuSUSE 6

Scripts
Η Eleni Xal από Κέρκυρα στην υποκατηγορία Scripts δεν βρήκε κάποιο λόγο για να μπουν κάποια επιπλέον Scripts και το άφησε ακριβώς όπως το βλέπετε στην παρακάτω εικόνα 7.

           Εικόνα CorfuSUSE 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου